Technika

Hang- és fénytechnika, vetítéstechnika, színpad bérlés

Rendezvény technika és konferencia technika bérlés

Irodánk technika bérlés szolgáltatása megrendelhető hajós rendezvényekre, valamint egyéb más helyszínekre és eseményekre: konferencia, prezentáció, előadások, díjátadó ünnepség, gálaest, céges rendezvény, privát rendezvény, fogadások, táncos rendezvények, élő zene hangosítás. Rendezvény technika szolgáltatásunk igénybe vehető mindegyik rendezvényhajóra, továbbá bármilyen helyszínre Budapest területén és vidéki helyszíneken. Hangtechnika, fénytechnika és vetítéstechnika eszközparkunk különböző minőség kategóriás technikai eszközökből áll, így a rendezvény igényéhez és költségkeretéhez mérten a legoptimálisabb technikai csomagot állítjuk össze ügyfeleink számára. Konferenciákra professzionális tolmács rendszer is bérelhető. Egyedi elképzeléseket és különleges technikai összeállításokat is megvalósítunk. Technikai szolgáltatásunk a megfelelően képzett személyzetet is magában foglalja, továbbá igény esetén lehetőség van előzetes helyszíni egyeztetésre is. A technika kitelepítésének költsége függ a rendezvényhajó, illetve helyszín adottságaitól és a technikai eszközöktől.

Hangtechnika bérlés, konferencia technika és tolmácsgép bérlés

Hangtechnikai eszközparkunk különböző osztályozású technikai eszközökből áll, az általános középkategóriás technikai eszközöktől a legmagasabb minőségű hangosítás rendszerekig (L-Acoustics, Nexo, Funktion-One). Hangtechnika bérlés szolgáltatásunk az adott rendezvény, illetve esemény technikai igényei szerint kerül összeállításra. Ezen felül élő zenei műsorok, művészeti produkciók, zenekarok, táncos rendezvények és party DJ műsor hangosítását is vállaljuk. A professzionális tolmács technika szolgáltatásunk a tolmácsgépek kölcsönzésén felül a rendezvények, illetve konferenciák teljes hangosítását is magában foglalja.

Fénytechnika bérlés, vetítés technika és LED fal bérlés

A hangtechnikai berendezések mellett igény szerint rendelhető fénytechnika és vetítéstechnika a rendezvényekre, valamint színpad bérlésére is lehetőség van. A színpad többféle méretben bérelhető a rendezvény helyszínek és hajók adottságainak figyelembe vételével. A fénytechnika összeállítása igény szerint tartalmazza a színpad világítást, a színes dekor fényeket, tánctér világítást és bármilyen más világítás technikai kérést. A vetítéstechnika bérlés szolgáltatásunk tartalmazza a különböző teljesítményű projektorokat, LED falakat és LCD monitorokat igény szerinti méretben. Továbbá a rendezvényekre professzionális rendezvény videó és fotó szolgáltatásunk is megrendelhető.

Amennyiben technikai szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban: