Hajós rendezvények és esküvők

Dunai hajózás, hajós rendezvények, esküvők és partik

Dunai hajózás, hajóbérlés rendezvényre és esküvőre

Irodánk a dunai hajózás, valamint rendezvényhajó és sétahajó bérlés szolgáltatását az év bármely napjára biztosítja. Hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, üzleti rendezvények, gála vacsorák, csapatépítő rendezvények, családi napok és privát rendezvények, valamint esküvők teljes körű lebonyolítására.  A rendezvényhajók és sétahajók egyénileg választható indulási időponttal foglalhatóak az év bármely napjára, továbbá a dunai hajózás időtartama szintén tetszőlegesen választható. A hajókon teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk, igény szerint rendelhető hideg büfé, illetve teljes svédasztalos menü, tányérszervizes menü, valamint italcsomagok. Továbbá a rendezvényhajókon igénybe vehető technikai szolgáltatásunk, egyedi dekoráció installálása, valamint a szórakoztató műsorok és programok széles kínálatát nyújtjuk. Mindegyik sétahajó és rendezvényhajó rendelkezik külső fedélzettel, terasszal, illetve zárt, szükség esetén fűthető fedélzettel.

Dunai hajózás - céges rendezvények és privát rendezvények

Céges rendezvények, partner találkozók

Minimum létszám: 20 fő
Hajózás idő: választható

Dunai hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető céges rendezvények, üzleti rendezvények, partner találkozók lebonyolítására. A hajóbérlés magában foglalja a dunai hajózás programot Budapesti városnézéssel, igény esetén dunai hajókirándulás kiegészítéssel, a catering szolgáltatást, valamint a rendezvény teljes körű lebonyolítását. Továbbá a rendezvény hajókra biztosítjuk a hangtechnika és fénytechnika szolgáltatást, valamint műsorszervezés és hostess szolgáltatásunk is megrendelhető. A rendezvényhajó bérlés időtartama egyénileg választható.

Konferencia, előadás, sajtótájékoztatók

Minimum létszám: 25 fő
Hajózás idő: választható

Dunai hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető konferenciák, sajtótájékoztatók és előadások lebonyolítására. A hajóbérlés magában foglalja a dunai hajózás programot Budapesti városnézéssel, igény esetén dunai hajókirándulás kiegészítéssel, a catering szolgáltatást, valamint a rendezvény teljes körű lebonyolítását. Továbbá a rendezvény hajókra biztosítjuk a hangtechnika és fénytechnika szolgáltatást, valamint műsorszervezés és hostess szolgáltatásunk is megrendelhető. A rendezvényhajó bérlés időtartama egyénileg választható.

Gála estek, díjátadó ünnepség, fogadások

Minimum létszám: 60 fő
Hajózás idő: választható

Dunai hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető gála estek, fogadások és díjátadó ünnepségek lebonyolítására. A hajóbérlés magában foglalja a dunai hajózás programot Budapesti városnézéssel, igény esetén dunai hajókirándulás kiegészítéssel, a catering szolgáltatást, valamint a rendezvény teljes körű lebonyolítását. Továbbá a rendezvény hajókra biztosítjuk a hangtechnika és fénytechnika szolgáltatást, valamint műsorszervezés és hostess szolgáltatásunk is megrendelhető. A rendezvényhajó bérlés időtartama egyénileg választható.

Csapatépítők, céges partik, ügyfél partik

Minimum létszám: 25 fő
Hajózás idő: választható

Dunai hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető csapatépítők, céges partik, dolgozói partik és ügyfél partik lebonyolítására. A hajóbérlés szolgáltatás magában foglalja a dunai hajózást Budapest városnéző hajó programmal, igény esetén dunai hajókirándulás kiegészítésével, a catering szolgáltatást, valamint a rendezvény teljes körű lebonyolítását. Továbbá a rendezvény hajókra biztosítjuk a hangtechnika és fénytechnika szolgáltatást, valamint műsorszervezés és hostess szolgáltatásunk is megrendelhető. A rendezvényhajó bérlés időtartama egyénileg választható.

Privát és VIP partik, születésnapok

Minimum létszám: 25 fő
Hajózás idő: választható

Dunai hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető privát partik, születésnapok és VIP események lebonyolítására. A hajóbérlés magában foglalja a hajózást a Dunán, Budapesti városnézéssel, igény esetén dunai hajókirándulás kiegészítésével, a catering szolgáltatást, valamint a rendezvény teljes körű lebonyolítását. Továbbá a rendezvény hajókra biztosítjuk a hangtechnika és fénytechnika szolgáltatást, valamint műsorszervezés és hostess szolgáltatásunk is megrendelhető. A rendezvényhajó bérlés időtartama egyénileg választható.

Dunai hajózás - hajós esküvők teljes körű szervezése

Dunai hajózás, hajóbérlés esküvőre a Dunán
Dunai hajózás, hajóbérlés esküvőre a Dunán
Dunai hajózás, hajóbérlés esküvőre a Dunán

Irodánk vállalja dunai hajós esküvők teljes körű lebonyolítását, szervezését. A hajókon lehetőség van az esküvői fogadás megrendezése mellett az esküvői szertartás lebonyolítására is, továbbá az esküvői parti kivitelezésére zenével és tánctérrel. Az esküvői szertartás lehet polgári szertartás, egyházi szertartás, illetve igény esetén speciális hajós esketés a kapitány közreműködésével. A rendezvényhajók egyénileg választható indulási időponttal és dunai hajózás időtartammal foglalhatóak az év bármely napjára. A hajókon teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk esküvői menükínálattal, továbbá igény szerint rendelhető technikai szolgáltatásunk, az esküvői dekoráció, valamint a szórakoztató műsorok és programok széles kínálatát nyújtjuk.

Rendezvényhajó bérlés és dunai hajózás foglalási kondíciója

Amennyiben hajóbérlés szolgáltatásunk, illetve bármelyik dunai hajózás program felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott dunai hajós programot és az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve esküvő főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban: