Városnéző hajó Budapest, dunai hajózás

Városnéző hajó Budapest, dunai hajós programok

Dunai városnéző hajó Budapest, hajókirándulás programok

A dunai városnéző hajó Budapest területén és a hajókirándulás programok széles kínálata egész évben elérhető. A privát dunai hajós programok és hajókirándulások megrendelhetők a Duna budapesti, valamint Budapest területén kívüli szakaszán egyaránt. A menetrend szerinti nyílvános Budapest városnéző hajó szolgáltatásunk minimum 20 fős csoport létszámtól vehető igénybe az év bármely napján, rögzített indulási időpontokkal délután és esti órákban. A privát sétahajók és kiránduló hajók fedélzetén teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk. A privát hajós programok alap időtartama igény szerint hosszabbítható. Továbbá kiegészítő szolgáltatások széles választéka közül bármilyen szórakoztató program, illetve rendezvényszolgáltatás is megrendelhető a hajóbérlés mellé. A dunai városnéző hajó Budapest terültén idegenvezetéssel is rendelhető. Budapesten kívüli dunai hajókirándulás foglalása esetén a hajózás időtartamát az aktuális vízállás befolyásolhatja.

Nyílvános, menetrend szerinti Dunai hajózás Budapest városnézéssel

Városnéző hajó italokkal

Minimum létszám: 20 fő
Hajózás időtartam: 1.5 óra

A nyílvános Budapest városnéző hajó program welcome italokkal, pezsgővel megrendelhető az év bármely napjára, menetrend szerinti indulási időpontokkal délután vagy esti órákban. Az 1.5 órás dunai hajózás magában foglalja a budapesti városnézést a Margit hídtól indulva, egészen Budapest legdélebbi hídjáig, a Rákóczi hídig, A dunai sétahajózás alatt idegenvezetés bejátszása történik. A városnéző hajózás időtartama alatt a hajón bárpult üzemel, ahol további italok vásárolhatók igény szerint.

Városnéző hajó Budapest, dunai hajózás

Városnézés italokkal és ételkóstolóval

Minimum létszám: 20 fő
Hajózási idő: 1.5 óra

A nyílvános Budapest városnéző hajó program itallalokkal és hidegbüfé étel kóstolóval megrendelhető az év bármely napjára, menetrend szerinti indulási időpontokkal délután vagy esti órákban. Az 1.5 órás dunai hajózás magában foglalja a budapesti városnézést a Margit hídtól indulva, egészen Budapest legdélebbi hídjáig, a Rákóczi hídig, A dunai sétahajózás alatt idegenvezetés bejátszása történik. A városnéző hajózás időtartama alatt a hajón bárpult üzemel, ahol további italok vásárolhatók igény szerint.

Városnéző hajó Budapest, dunai hajózás

Privát Dunai városnéző hajó étkezéssel

Budapesti városnézés vacsorával / ebéddel

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás időtartam: 2 óra

A városnéző hajó Budapest területén vacsorával, illetve ebéddel egybekötve is rendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A két órás dunai hajózás magában foglalja a teljes városnézést, a Margit hídtól indulva a Margitsziget megkerülésével egészen Budapest legdélebbi hídjáig, a Rákóczi hídig. A hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, valamint a finom ételek mellé italok is rendelhetők. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal, DJ-vel, továbbá szórakoztató programokkal.

Városnéző hajó Budapest, dunai hajózás

Budapesti városnézés borkóstolóval

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás idő: 1.5 óra

A budapesti városnéző hajózás borkóstolóval egybekötve megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal napközben vagy este. A másfél órás dunai hajózás magában foglalja a teljes városnézést, a Margit hídtól indulva a Margitsziget megkerülésével egészen Budapest legdélebbi hídjáig, a Rákóczi hídig. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, valamint a borkóstoló mellé további italok és étkezés is rendelhető. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, illetve további szórakoztató programokkal.

Városnéző hajó Budapest, dunai hajózás

Margitsziget túra + városnézés és étkezés

Minimum létszám: 30 fő
Túra időtartam: 3.5 óra

A Margitsziget túra budapesti városnéző hajózással megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal napközben vagy este. A dunai hajózás magában foglalja a teljes budapesti városnézést egy étkezéssel és italokkal, valamint a kikötést a Margitszigeten 1.5 órás sziget látogatással a nevezetességek megtekintésével. A dunai hajózás időtartama igény esetén hosszabbítható. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, valamint élő zenei előadókkal, DJ-vel, szórakoztató programokkal.

Dunai városnéző hajó Budapest, Margitsziget túra

Privát Budapest városnéző hajó szórakoztató programokkal

Budapesti városnézés folklór műsorral

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás időtartam: 2 óra

A folklór hajó budapesti városnézéssel megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A két órás hajózás magában foglalja a magyaros ételekből összeállított vacsorát vagy ebédet, az italokat magyar borokkal és a folklór műsort néptáncosokkal, valamint igény esetén kiegészíthető népviseletes welcome hostesekkel és cigányzenekarral is. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető Dunakanyar hajókirándulás programmal, Szentendre, illetve Visegrád megtekintésével.

Dunai folklór városnéző hajó Budapest,

Augusztus 20 esti hajózás tűzijátékkal

Minimum létszám: 30 fő
Program időtartam: 3 óra

Augusztus 20-i budapesti városnéző hajózás vacsorával és tűzijátékkal egybekötve. A három órás alap program magában foglalja a teljes városnézést és az ünnepi tűzijáték megtekintését a Dunáról. Az alap program hosszabbítható további esti dunai hajózással, valamint a finom ételek mellé borkóstoló, bármixer és koktélok széles választéka is rendelhető. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal, DJ-vel, továbbá szórakoztató programok is rendelhetőek a hajózás időtartamára.

Augusztus 20 dunai városnéző hajó Budapest

Privát party hajó bérlés a Dunán

Minimum létszám: 20 fő
Hajózási idő: 2-8 óra

A party hajó bérlés megrendelhető privát partikra, szülinapi partira, legénybúcsú és leánybúcsú programokra. A party hajó program tartalmazza a korlátlan italcsomagot, zenei műsort, valamint igény esetén étkezést is. A privát hajózás megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A hajózás időtartama és útvonala egyénileg választható Budapesten belül vagy a Duna Budapesten kívül szakaszán. A dunai party hajó bérlés megrendelhető egyedi dekorációval, élő zenei műsorral, party DJ-vel és szórakoztató programokkal.

Dunai hajóbérlés rendezvényre és partikra

Budapesti hajós Szilveszteri party

Minimum létszám: 30 fő
Hajózási idő: 5-8 óra

Szilveszteri dunai hajós party budapesti városnézéssel, vacsorával és korlátlan italcsomaggal. Az öt órás alap program magában foglalja a dunai hajózást a kivilágított Budapesten, a svédasztalos vacsorát korlátlan italfogyasztással és a party DJ-t. Az alap program hosszabbítható további esti dunai hajózással, valamint a finom ételek mellé borkóstoló, továbbá bármixer és koktélok széles választéka is rendelhető. A szilveszteri sétahajóbérlés Budapest területén kívül dunai szakaszon is folytatódhat, továbbá kiegészíthető szórakoztató programokkalélő zenei előadókkal.

Szilveszteri dunai városnéző hajó Budapest,

Privát Dunai hajóutak és hajókirándulások

Szentendre hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás időtartam: 4 óra

A dunai hajóutak és hajókirándulás Szentendrére megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A négy órás hajózás magában foglalja a Budapest – Szentendre – Budapest hajóutat, az étkezést és italokat a hajón. A program kiegészíthető szentendrei kikötéssel és város látogatással. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető Dunakanyar hajókirándulás programmal és budapesti városnézéssel. A hajóbérlés szolgáltatás kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

dunai hajózás és hajóutak Szentendrére

Visegrád hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 30 fő
Hajózási idő: 6 óra

A hajókirándulás Visegrádra megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A hat órás hajózás magában foglalja a Budapest – Visegrád – Budapest hajóutat, az ebédet vagy vacsorát a hajón, valamint az italokat. A program kiegészíthető visegrádi kikötéssel és város látogatással. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető esztergomi hajókirándulással, illetve budapesti városnézéssel is. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

Visegrád hajós kirándulás, dunai hajózás és hajóutak

Dunakanyar hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 40 fő
Hajózási idő: 8 óra

A Dunakanyar hajókirándulás és dunai hajóutak megrendelhetőek az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A nyolc órás hajózás magában foglalja az ebédet vagy vacsorát a hajón, valamint az italokat. A program kiegészíthető visegrádi kikötéssel és város látogatással. A dunai hajóutak időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető esztergomi hajókirándulás programmal, illetve budapesti városnézéssel is. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

dunai hajózás és hajóutak ebéddel, illetve vacsorával

Esztergom hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 40 fő
Hajózási idő: 12 óra

A hajókirándulás Esztergomra megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A 12 órás hajózás magában foglalja a Budapest – Esztergom – Budapest hajóutat, az ebédet vagy vacsorát a hajón, valamint az italokat. A program kiegészíthető esztergomi kikötéssel és város látogatással. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető Visegrádi kikötéssel és város látogatással, illetve budapesti városnézéssel is. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

Esztergom hajókirándulás, dunai hajózás és hajóutak

Dunai városnéző hajó Budapest és hajókirándulás foglalása

Amennyiben valamelyik dunai hajós program, illetve városnéző hajózás Budapest területén, vagy hajóbérlés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott hajózás program, rendezvény vagy esküvő főbb paramétereit és az igényelt szolgáltatásra vonatkozó információkat. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban: