Dunai rendezvényhajók, hajóbérlés Budapest

Hajóbérlés rendezvényre, dunai sétahajózás

Hajóbérlés Budapest, sétahajóbérlés rendezvényekre

A dunai sétahajózás szolgáltatásunk és a dunai hajóbérlés Budapest területén elérhető az év minden napján. Hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető céges rendezvények, privát partik és esküvők lebonyolítására. A dunai hajóbérlés Budapest területén, valamint a Duna Budapest területén kívüli szakaszán is igénybe vehető. Dunai hajózás programjaink között szerepel a budapesti városnézés, igény szerint borkóstolóval, illetve vacsorával egybe kötve, továbbá dunai hajókirándulások széles választéka. A dunai hajóbérlés szolgáltatásunk és a dunai sétahajózás a rendezvényekre és esküvői partikra teljes körű catering szolgáltatással, étkezéssel, vacsorával együtt foglalható. A vendéglátás a hajós program, illetve az adott rendezvény igénye szerint rendelhető. Aktuális menü- és italkínálatunkat a hajók bérlésére vonatkozó ajánlatunkkal együtt email-ben küldjük el. A rendezvényhajók standard indulási, valamint érkezési kikötői a Duna pesti oldalán találhatóak. A dunai hajóbérlés időtartama budapesti indulással kezdődik, továbbá sétahajózás időtartama egyénileg választható. A rendezvényhajó bérlés és a hajók foglalása email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban is lehetséges.

Városnéző hajózás

Budapesti hajós városnézés ebéddel és vacsorával, italokkal, borkóstolóval, valamint folklór műsorralBudapesti városnézés dunai hajóval

Dunai hajókirándulások

Dunai hajókirándulások Szentendrére, Visegrádra, Esztergomba és egész napos Dunakanyar túra caterniggelHajókirándulás a Dunán és Dunakanyar hajózás

Rendezvények, esküvők

Hajóbérlés rendezvényekre és esküvőkre városnézéssel, caterniggel, zenével és szórakoztató programokkalHajós rendezvények és esküvők a Dunán

Partik és fogadások

Hajóbérlés partikra és fogadásokra városnézéssel, caterniggel, zenével és szórakoztató programokkalDunai hajóbérlés rendezvényre és partikra

A bérelhető rendezvényhajók és sétahajók bérleti díja megtalálható az alábbi hajó kínálatunkban. A hajók állásidejére a kikötőben kedvezményes óradíjat biztosítunk. A budapesti városnéző hajózás mellett, akár egész napos dunai hajós kirándulásokra is bérelhető bármelyik hajó. A hajók bérleti díja a vendéglátás költségét (ételfogyasztás és italfogyasztás) nem tartalmazza. Mindegyik rendezvényhajó vendéglátóipari egység, így saját catering szolgáltatást biztosítanak. A hajók előre megrendelt vendéglátással együtt vehetőek igénybe a rendezvényekre, illetve dunai hajózás programokra. A vendéglátásra vonatkozó aktuális ajánlatunkat email-ben küldjük el ajánlatkérés esetén.

Bérelhető dunai rendezvényhajók

A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetre való tekintettel, weboldalunkon szereplő árak tájékoztató jellegűek. Pontos ajánlatot a megrendelés időpontjától függően tudunk kalkulálni.

Kisduna 4 VIP hajó

Ültetett étkezés: 34 fő
Állófogadás / party: 40 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 145.000 Ft / óra

Kisduna 5 hajó

Ültetett étkezés: 66 fő
Állófogadás / party: 80 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 158.000 Ft / óra

Kisduna 6 hajó

Ültetett étkezés: 70 fő
Állófogadás / party: 80 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 158.000 Ft / óra

Kisduna 7 VIP hajó

Ültetett étkezés: 60+30 fő
Állófogadás / party: 90 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 170.000 Ft / óra

Kisduna 8 VIP hajó

Ültetett étkezés: 80 fő
Állófogadás / party: 90 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 180.000 Ft / óra

Panoráma 1 hajó

Ültetett étkezés: 48+24 fő
Állófogadás / party: 80 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 152.000 Ft / óra

Panoráma 2 hajó

Ültetett étkezés: 56 fő
Állófogadás / party: 70 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 152.000 Ft / óra

Panoráma 3 VIP hajó

Ültetett étkezés: 24 fő
Állófogadás / party: 40 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 180.000 Ft / óra

Panoráma 6 hajó

Ültetett étkezés: 42+36 fő
Állófogadás / party: 75 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 150.000 Ft / óra

Panoráma 8 hajó

Ültetett étkezés: 72+30 fő
Állófogadás / party: 100 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 154.000 Ft / óra

Panoráma 9 hajó

Ültetett étkezés: 72+30 fő
Állófogadás / party: 100 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 154.000 Ft / óra

Budapest 1 hajó

Ültetett étkezés: 86 fő
Állófogadás / party: 110 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 170.000 Ft / óra

Budapest 2 hajó

Ültetett étkezés: 200 fő
Állófogadás / party: 300 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 800 EUR / óra

Budapest 3 hajó

Ültetett étkezés: 480+180 fő
Állófogadás / party: 800 fő
Zárt fedélzet száma: 3
Bérlet díj: 1.200 EUR / óra

Budapest 4 hajó

Ültetett étkezés: 120+80 fő
Állófogadás / party: 220 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 218.000 Ft / óra

Budapest 5 hajó

Ültetett étkezés: 110+80 fő
Állófogadás / party: 220 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 225.000 Ft / óra

Budapest 6 VIP hajó

Ültetett étkezés: 140+90 fő
Állófogadás / party: 300 fő
Zárt fedélzet száma: 3
Bérlet díj: egyedi ár

Nagyduna 1 VIP hajó

Ültetett étkezés: 140+100 fő
Állófogadás / party: 300 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 295.000 Ft / óra

A bérelhető sétahajók eltérő befogadóképeséggel rendelkeznek, alkalmasak a kisebb 20-50 fős rendezvények, továbbá a több-száz fős rendezvények lebonyolítására. A rendezvény, illetve esküvő lebonyolítását a bérelt hajó belső elrendezése befolyásolhatja, valamint figyelembe kell venni a zárt fedélzetek számát is. A legnagyobb méretű dunai rendezvényhajó alkalmas akár 1000 fős rendezvény lebonyolítására is. A fenti sétahajók felsorolásában található bérleti díjak menetidőre vonatkoznak, a hajók állásidejére kedvezményes óradíjat biztosítunk. A sétahajók bármilyen választható dunai hajós programra és hajókirándulásra bérelhetőek. A hajók aktuális elérhetőségével, valamint a vendéglátással és további szolgáltatásokkal kapcsolatban email-ben tudunk részletes információkat küldeni. Igény esetén további rendezvényhelyszíneket és bérelhető limuzinokat is biztosítunk. Felhívjuk minden kedves vendégünk figyelmét arra, hogy a hajókon hagyott értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni!

Budapesti hajóbérlés és dunai hajóutak foglalási kondíciója

Amennyiben hajóbérlés szolgáltatásunk, illetve bármelyik dunai hajózás program felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott dunai hajós programot és az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.