Catering

Hajóbérlés a Dunán catering szolgáltatással, vendéglátás a hajókon

Catering szolgáltatás rendezvényre és dunai hajózás programokra

Catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre vízen és szárazföldön. Irodánk vállalja catering szolgáltatás biztosítását bármilyen rendezvényre és esküvőre a dunai hajókon és budapesti helyszínekre. Rendezvényhajó bérlés szolgáltatásunk igénybe vehető a Duna budapesti szakaszán, valamint a Budapest területén kívüli dunai szakaszokon egyaránt a választott hajós programra, hajókirándulásra, valamint rendezvényre. Hajóbérlés szolgáltatásunkat vendéglátással együtt  biztosítjuk bármilyen rendezvényre, fogadásra és esküvőre. A bérelhető dunai hajók különböző létszámú rendezvények befogadására alkalmasak, a kisebb 15-30 fős rendezvényektől egészen a több száz fős rendezvényekig. Mindegyik sétahajó fedélzetén lehetőség van többféle típusú vendéglátás és rendezvény lebonyolítására: állófogadás, koktél party, ültetett vendéglátás svédasztallal vagy tányérszervizes kiszolgálással, gálavacsora, workshop és szórakoztató rendezvények. Céges rendezvényre, konferenciára igény esetén többszintes hajó is bérelhető, ahol a vendéglátás (kávészünet, étkezés) és a konferencia/előadás két külön szinten helyezhető el. Esküvőre történő hajóbérlés esetén a szertartás, illetve ceremónia lebonyolítása is kivitelezhető a fedélzeten, továbbá vállaljuk egyedi esküvői menü összeállítását is.

Vendéglátás a hajókon és catering szolgáltatás rendezvényre

A rendezvényhajók vendéglátóipari egységek, saját cateringgel rendelkeznek. A hajóinkat csak előre megrendelt catering szolgáltatással együtt tudjuk biztosítani a rendezvényekre.  A catering szolgáltatás igény szerint rendelhető a hajókra: koktél party menük, finger food falatkák, hidegbüfé és melegbüfé svédasztal, tányérszervizes menük, valamint italcsomagok és welcome italok. A kiválasztott hajóhoz tartozó aktuális menüsorokat és italkínálatot ajánlatkérés esetén email-ben küldjük el részletes ajánlatunkban. A hajók bérleti díja az étel- és italfogyasztást nem tartalmazza. Figyelmükbe ajánljuk cégünk további rendezvény szolgáltatásait, melyek elérhetőek a BudapestEvent Rendezvényiroda és Budapestevent Hostess Ügynökség weboldalain.

Rendezvényhajó bérlés és catering szolgáltatás megrendelés információk

Amennyiben hajóbérlés, illetve catering szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott dunai hajós programot és az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban: