Műsorszervezés

Szórakoztató műsorok és programok szervezése

A műsorszervezés rendezvényre, és művész közvetítés szolgáltatásunk megrendelhető bármilyen hajós programra és rendezvényre. Irodánk a szórakoztató műsorok, művészeti produkciók, zenei műsorok és gyermek programok széles kínálatát nyújtja. A műsorok és produkciók technikai lebonyolításához irodánk igény esetén minden technikai eszközt (hang-, fény- és színpadtechnika) biztosít a rendezvényen. Az alábbi műsor kínálat válogatás a legnépszerűbb előadásokból és programokból. A szórakoztató műsorok és programok teljes kínálatáról, igény esetén email-ben küldünk további információkat.

Ízelítő műsor kínálatunkból

Teljes műsor kínálatunkról email-ben küldünk részletes információkat, továbbá a műsorok demo videói elérhetőek YouTube csatornánkon a következő linkre kattintva: MŰSOR VIDEÓK

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további részletes információk találhatóak teljes műsorkínálatunkról:

Műsorok és programok foglalási kondíciója

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk, illetve bármelyik szórakoztató program felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsort vagy programot, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.